In Memoriam Adjat Sakri

Dina dinten Jumaah, ping 4 April 2008, pun paman nu wastanya Drs Adjat Sakri, MSc ngantunkeun di Bandung. Sim kuring nampi wartos ieu ti pun lanceuk nu calik di Tanjung Priok, Jakarta Utara. Sanaos sacara emosional teu caket, sim kuring ngaraos sedih nguping wartos kapapatenan ieu.

Upami ngemut kapengker, sim kuring ngaraos kahutangan budi margi anjeunna tos ngiring ngalancarkeun kuliah sim kuring. Tegesna, anjeunna ngiring mantosan ngawaragadan kuliah sim kuring di Fikom UNPAD. Sanaos sakedik,  namun sayaktosna waragad ti anjeunna teh kaetang mangpaat pisan.

Aya cariosan nu masih keneh kakuping ku sim kuring ti anjeunna: “Keluarga besar teh munafik. Ongkoh iman kepada Allah, tapi teu iman kana kawasa-Na.”  Hemeng! Meureun ieu kitu pirasat jelema nu rek maot?

Duh Gusti, mugi Anjeun ngahapunten kana sadaya kalepatan pun emang!

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s